Nieuws

Regelink nieuwe partner KCNL

Gepubliceerd op
14 november 2017

Tijdens de Partnerraad van het Kenniscentrum Natuur en Leefomgeving (KCNL) op 7 november 2017 is Regelink Ecologie & Landschap verwelkomd als nieuwe partner. Dat betekent dat Regelink actief het KCNL-netwerk gaat versterken. De partners zijn immers het hart van het kenniscentrum.

Kennis verspreiden

Johannes Regelink, Regelink Ecologie & Landschap: “Voor ons als ecologisch adviesbureau staat altijd de ecologie centraal. Dat is een eerste overeenkomst met het KCNL-netwerk. Verder zijn we binnen Regelink altijd bezig om van elkaar en met elkaar te leren, en onze kennis verder te verspreiden richting onze opdrachtgevers. Dat doen we bijvoorbeeld door minisymposia, cursussen en onze website. Het lijkt me mooi om dat vanuit het KCNL verder uit te bouwen.”

Gezamenlijk leren

Evelyne van Dongen, KCNL: “We zijn erg blij met Regelink als partner. We hebben dezelfde visie – een schone, groene en leefbare leefomgeving – en hebben elkaar nodig om die te realiseren. Gezamenlijk leren is ons belangrijkste gereedschap, en ook daarin vinden KCNL en Regelink elkaar.”

Alle KCNL-partners